Докато очакваме с нетърпение осми епизод на The Last Of Us:

...
Докато очакваме с нетърпение осми епизод на The Last Of Us:
Коментари Харесай

Истински ли е бил молът в 7 епизод на The Last Of Us: Последните оцелели

Докато чакаме с неспокойствие осми епизод на  " The Last Of Us: Последните оживели " , HBO пуснаха тийзър за него, който да ни насочи към това какво да чакаме от него.

Борбата за оцеляване става още по-ожесточена в 8 епизод на " The Last Of Us: Последните оживели "

Ето какво ни подсказва тийзърът за него

Мислите ни обаче към момента са ориентирани към седми епизод, който ни откъсна от протичащото се сега и премеждията на Джоел (Педро Паскал) и Ели (Бела Рамзи), с цел да ни върне обратно във времето. Но не напразно, а с цел да ни покаже част от живота на Ели преди да бъде ухапана за първи път.

В идващите редове има известни сюжетни разкрития, по тази причина всеки, който не е гледал този или предните епизоди, е добре да спре с четенето тук .

Беше ни загатнато по какъв начин са прекосявали дните ѝ в учебното заведение на FEDRA, само че в основата на епизода беше нощта, прекарана в зарязан мол. Заедно с Райли те прекарват няколко незабравими часа в мола, където се забавляват същински.

Разкриват и възприятията си една към друга, само че този миг е засенчен от съществуването на възпален, който меко казано скапва веселбата. И да, този епизод на  " The Last Of Us: Последните оживели " още веднъж опъна по някоя друга струна у нас, само че освен това ни впечатли.

Няма по какъв начин да не сме впечатлени от метода, по който беше пресъздаден изоставеният търговски център. От Джон Пиано, който е отговарял за декорите на продукцията, разбираме, че са съумели да намерят зарязан мол в Калгари, Канада, където са се провеждали фотосите на сериала.

Но този мол е бил в в действителност неприятно положение, като нито е имал втори етаж, нито даже покрив. За задачите на сериала обаче бива построен покрив, а вторият етаж е дело на CGI (компютърно генерирани изображения). 

Всички магазини, които виждаме в епизода, също са особено построени, като техният брой е сред 20 и 25. Сред тях са такива на Foot Locker, Panda Express и Victoria`s Secret, несъмнено, написа Variety.

Гафът в епизод 6 на " The Last Of Us: Последните оживели "

Зрителите са наблюдателни

Сцената с въртележката пък не е била снимана на същото място, а във към този момент фиктивен мол и продукцията е наела оборудването.  
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР